Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlooienmarkt scouting Mgr. Bekkersgroep staat weer op stapel

vlooienmarkt scouting mgr. bekkersgroep staat weer op stapel
Foto: Ons Son en Breugel

Op zondag 28 mei organiseert Scouting Mgr. Bekkersgroep haar jaarlijkse vlooienmarkt. Het (gratis) ophalen van de spullen begint op 22 april.

Iedereen die bruikbare spullen heeft kan deze laten ophalen door de scouting. Hiervoor kan gebeld worden naar 084 – 884 6704 of het formulier voor ophalen spullen kan ingevuld worden op de website. De spullen worden de eerst volgende zaterdag daarna opgehaald. Bankstellen, bedden, verf, witgoed en beeldschermen worden om milieuredenen niet opgehaald.

De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 28 mei zullen van 11:00 uur tot 15:00 uur diverse spullen te koop aangeboden worden bij de blokhut aan de Europalaan te Son. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal. Zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje en zal er livemuziek worden gespeeld.

De entree van de vlooienmarkt bedraagt 1,50 euro. Met een sponsorkaart van 1,50 euro (ze worden verkocht door leden die langs de deur gaan) kun je ook binnen. De opbrengst van de vlooienmarkt komt geheel ten goede aan de scoutinggroep. Dit geld wordt gebruikt om elke week de kinderen en jongeren van Son en Breugel een plezierige vrijetijdsbesteding te bieden. Tijdens de scoutingactiviteiten staan thema’s als samenwerken, avontuur, respect voor elkaar en de leefomgeving, zelfstandigheid en ontplooiing centraal.

Scouting is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Meer informatie op de website en Facebook.

 Neem dan contact met ons op.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.