Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben jij de volgende Miedema, van Veenendaal of Spitse?

Ben jij de volgende Miedema, van Veenendaal of Spitse?
Foto: Pixabay CC0

Ga voetballen in één van de meisjesteams van SBC en misschien sta jij over enkele jaren wel te schitteren in het vrouwenvoetbal, net als sterspelers als Vivianne Miedema, Sari van Veenendaal en Sherida Spitse.

Het succes van de Oranje Leeuwinnen op het EK vrouwenvoetbal in Nederland is niet te miskennen. Zonder een wedstrijd te verliezen knokten de speelsters van het vrouwen voetbalteam van Nederland zich langs Noorwegen, Denemarken en België. Vanavond spelen de dames de kwartfinale tegen Zweden in Doetinchem voor een plekje in de halve finales.

Met het nieuwe voetbalseizoen in aantocht is dit het moment voor meiden om zich aan te melden bij SBC om te gaan voetballen. De voetbalvereniging kent nu zo’n 80 speelsters, verspreidt over diverse junioren-, senioren- en G-teams, maar is altijd op zoek naar enthousiastelingen om zich te versterken. Het streven is om in iedere discipline een meisjesteam te hebben.

Wil je je aanmelden? Dat kan altijd via het inschrijfformulier op de website van SBC. Dan voetbal jij misschien volgend jaar in het legendarische oranje zwarte shirt. SBC is niet verboden voor jongens, dus ook zij kunnen zich aanmelden als zij het leuk vinden om bij SBC te gaan voetballen.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play