Volleybalclub Pieter Brueghel Abraham en Sarahtoernooi

Volleybalclub Pieter Brueghel Abraham en Sarahtoernooi
Foto: Joris Toonen

In het kader van het 50-jarig jubileum van volleybalclub Pieter Brueghel is het nieuwe jaar sportief van start gegaan met het Abraham en Sarah toernooi.

Zeven gemengde teams speelden maandag wedstrijden tegen elkaar. En dat ging er volgens volleybalclub Pieter Brueghel fanatiek aan toe. “Het is altijd leuk om van je eigen teamgenoot te winnen, maar niemand wil van zijn eigen teamgenoot verliezen”, aldus een niet naar te noemen clublid. Dat bracht extra gretigheid met zich mee en dat kwam de wedstrijden ten goede. Iedereen ging vol voor de winst. Uiteindelijk werd het toernooi gezellig afgesloten met de nodige drankjes en gefrituurde versnaperingen plus mosterd, want de organisatie weet waar Abraham de mosterd heeft gehaald.

Volleybalclub Pieter Brueghel bedankt jubileumcommissie en Monique Sanders, Karin Verbaandert en Joris Toonen voor de organisatie van dit geslaagde evenement. Volgende week beginnen de trainingen weer en gaat de competitie van start. De vereniging heeft een aantal teams die in de bovenste regionen meedraaien en zij hopen deze lijn voort te kunnen zetten in de tweede competitiehelft.

Post article

Post article