Voor U zoekt binnen en buiten de raadzaal naar aanpakkers

Aankondiging Voor U
Foto: Voor U

Voor U is een nieuwe en snel groeiende politieke beweging voor en van de inwoners van Son en Breugel. Samen met jou willen ze ons dorp nog mooier maken. 

Een nog mooier dorp

Dat doen ze door te werken aan een plek waar je op een fijne wijze kunt opgroeien, betaalbaar kunt blijven wonen en oud kunt worden in je eigen vertrouwde woning. En dat met de nodige voorzieningen om de hoek. Je woont er in een nog groenere omgeving, waar je ook buiten de deur graag verblijft: gezellig met de buren in je eigen buurt of in het levendige centrum. In Son én in Beugel.

Daar kom je elkaar tegen, op het terras, het parkplein of in een van de vele winkels. Iedereen gaat er veilig over straat. En het verkeer? Alleen als het er écht moet zijn. Wij willen een gemeenschap waar je omkijkt naar de ander, waar je samen bent en als het moet alle nodige sociale zorg krijgt. Je doet en telt altijd mee, want dat is vanzelfsprekend, het bestuur heeft namelijk een open oor voor jou.

Klinkt mooi hè? En het kan ook. Want dit is waar zij samen met jou aan willen werken. Doe met hen mee. Kan er volgens jou iets beter in jouw woonomgeving? Of heb jezelf frisse ideeën voor ons dorp? En wil je die laten doorklinken in het gemeentehuis? Kom maar op, dan kijken ze samen met jou hoe ze dat gaan aanpakken. In en buiten de raadszaal. In de raadzaal kun je ons trouwens ook heel goed helpen.

Hoe? Door zelf in de raad actief te worden. Als raadslid of burgerraadslid. Meld je dan aan bij Voor U via info@vooru-sonenbreugel.nl en ze gaan dan snel met jou in gesprek. Want ze zijn heel benieuwd naar jou en jouw ideeën.

Post article

Post article