Search
Close this search box.

Voorkom een vechtscheiding met de Scheidingspraktijk

Voorkom een vechtscheiding met de Scheidingspraktijk
Foto: Pexerls CC0

Een scheiding is een emotioneel proces, vaak met angst voor een onzekere toekomst. Toch moeten de betrokkenen hun eigen weg zien te vinden voor de periode na de scheiding.

Een nieuwe start opzetten is niet altijd even makkelijk. Maar met de juiste begeleiding word je al aardig op weg geholpen. Monique van Beerendonk helpt scheidende stellen respectvol uit elkaar te gaan, keuzes te maken die voor beiden aanvaardbaar zijn.

Het gaat in de begeleiding van Monique er om dat partijen op een goede, voor beide partijen acceptabele manier uitkomen, zodat conflicten en een vechtscheiding achterwege blijven. Dit vindt Monique zeker ook van belang als kinderen bij een scheiding betrokken zijn. Haar begeleiding kenmerkt zich door ruimte voor de menselijke kant van het verhaal zonder daarbij het scherp oog te verliezen voor de zakelijke afwikkeling van de scheiding.

Monique van Beerendonk, de Scheidingspraktijk

Gedurende de begeleiding beantwoordt Monique de vele vragen, houdt de regie, is het permanente aanspreekpunt en stelt de vereiste documenten op zoals het ouderschapsplan. Met als eindresultaat dat het gezamenlijk echtscheidingsverzoek met de vereiste documenten worden ingediend bij de Rechtbank.

Deze werkwijze bespaart kosten en zorgt er ook voor dat het proces soepel verloopt. “Mijn klanten hoeven geen extra advocaatkosten te maken. Voor het hele traject geldt een vast tarief, zodat partijen van te voren weten wat hun scheiding gaat kosten.”

Tijdens deze stressvolle periode is het van belang om samen tot acceptabele oplossingen te komen en dat begint allemaal bij Monique. Scheidende partners zijn bij haar altijd welkom voor een kosteloos intakegesprek.

Zit jij in zo’n situatie of is het einde van jouw relatie nabij? Neem dan vrijblijvend contact op met Monique van De ScheidingsPraktijk regio Eindhoven.


Logo de ScheidingspraktijkMeer informatie over de Scheidingspraktijk


Dit is een advertorial. Zelf ook een advertorial of redactioneel stuk plaatsen op Ons Son en Breugel? Neem dan contact met ons op.