Search
Close this search box.

Vragen over de belastingaangifte? Kom naar het spreekuur in het Vestzak

Een blauwe envelop van de Belastingdienst
Foto: Mystic Mabel CC BY-SA 2.0

De bibliotheek in Son en Breugel biedt gelegenheid om informatie te krijgen over de belastingaangifte 2020. Tijdens een vrijblijvend en gratis inloopspreekuur beantwoorden vrijwillige belastingadviseurs van de KBO alle vragen zo volledig mogelijk, zodat je verder kunt met de aangifte. Het spreekuur is boven in de rustige cursus-ruimte, zodat privacy gewaarborgd is.

Deze service is bedoeld voor iedereen (wel of geen lid van de bieb) met een maximaal verzamelinkomen van 35.000 euro voor alleenstaanden en 50.000 euro voor gehuwden/samenwonenden. Het gaat hier uitsluitend om een eenvoudige aangifte, dat wil zeggen: je hebt een salaris, of AOW met eventueel een pensioen. Maar geen inkomsten uit een onderneming of een BV.

Het inloopspreekuur is op dinsdagmorgen 12 maart van 10:30 tot 12:00 uur. Van tevoren aanmelden is niet verplicht, maar wel handig. Je wordt dan gebeld om een tijd af te spreken, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Kun je per se niet op dit tijdstip? Mail of bel even met de bibliotheek voor een nieuwe afspraak (via: sonenbreugel@bibliotheekdommeldal.nl, of via 0499 473033)