Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vrouw uit Son en Breugel opgepakt in Rotterdam

Foto: Google Maps

Na een schermutseling bij Club Vie in Rotterdam is een 20-jarige vrouw uit Son en Breugel opgepakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Enkele honderden ontevreden en onrustige bezoekers van Club Vie kregen het aan de stok met de politie, die met geweld in is gegrepen. Bezoekers van de club werden door de portiers geweigerd, ondanks dat zij een geldige entreekaart hadden en zelf flink hebben moeten reizen.

Bij aankomst van de politie werd een harde knal gehoord, waardoor de politie rekening hield met een mogelijk vuurwapen. Er werd echter geen sporen aangetroffen van een vuurwapen. De politie hield van de honderden betrokkenen wel een 20-jarige vrouw uit Son en Breugel aan wegens belediging.

In een persbericht zegt Club Vie: “Er stonden mensen met een kaartje maar 90 procent van de mensen had geen kaartje. De organisatie van het feest is langs de rij gelopen om mensen te vertellen dat er alleen nog maar mensen binnen komen met tickets. Echter mensen die 1,5 uur hebben gereden wilde niet zomaar weggaan en bleven staan, in de hoop dat ze toch naar binnen konden.”

“Toen we begonnen we te merken dat de mensen ongeduldig werden, probeerden voor te piepen en er geen sprake meer was van een normale nette rij, maar iedereen stond te duwen en te dringen bij de portiers om binnen te komen, heeft het management van Club Vie de politie ingeschakeld om de mensen weg te sturen die geen kaartje gekocht hadden. Dat lukte niet en dus is besloten om iedereen weg te sturen die voor de deur stond.”