Search
Close this search box.

Vrouwen die verbinding zoeken zijn 8 september welkom in de Boerderij

Foto: Helena Lopez CC0

Op zaterdagavond 8 september organiseert Lizet Thielemans een avond voor verbinding in de Boerderij in Breugel. Vrouwen die in de omgeving van Son en Breugel wonen en het leuk vinden om nieuwe contacten op te doen zijn welkom.

Wil jij leuke nieuwe contacten opbouwen in Son en Breugel en omgeving? Vindt je het gewoon super gezellig om een avondje te relaxen en kletsen? De Boerderij in Breugel is vanaf 20:00 uur geopend tot 0:00 uur voor een gezellige avond voor vrouwen.

“Ik vind het belangrijk om meer verbinding tot stand te brengen in ons dorp en omgeving voor al die mooie vrouwen die vaak veel voor elkaar kunnen betekenen,” zegt organisator Lizet Thielemans. “Daarom is het plan ontstaan om een gezellige avond te organiseren met spontane input van iedereen die iets bij wil dragen.”

Dus kan jij bijvoorbeeld mooi een instrument spelen, zingen, dansen of iets anders wat je bij wil dragen aan deze avond geef het dan aan en laat iedereen genieten van jouw talent. Het gaat hier echt om een avond die de vrouwen samen bijzonder maken. Dus ook zou het fijn zijn als er gezorgd wordt voor eigen hapjes waar we allemaal van kunnen genieten. Dranken kan je bij de Boerderij zelf kopen.