Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vuile Huichelaar terug in het Vestzaktheater

Vuile Huichelaar terug in het Vestzaktheater
Foto: Vuile Huichelaar

Een vrolijke meezing kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende kerstliedjes, aangevoerd door de dames van Vuile Huichelaar.

December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, daarna kerst met zijn eigen verwachtingen, gevolgd door oud en nieuw met de voornemens. Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie en roep nog maar wat van die problemen. Eén van de vragen die typerend zijn voor kerst is: wat doen we met ma?

Paulette en Saskia hebben dé oplossing: kom met ma en schoonzus, buurvrouw en vriendin of collega lekker de feestdagen inzingen met: ‘Ik zit hier heel alleen kerstfeest te vieren!’ Dan is de basis gelegd voor een ontspannen decembermaand. De beide dames traden al eerder met veel succes op in het Vestzaktheater en zorgden elke keer weer voor een hilarische avond vol dolle pret.

Zaterdag 16 december van 20:15 tot 22:30 voor 17,50 euro.

 


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.