Wandel of ren mee met de SantaRun Son en Breugel

Wandel of ren mee met de SantaRun Son en Breugel
Foto: Ladies Circle
Nieuws

Ladies’ Circle Son en Breugel organiseert op zondag 16 december 2018 voor de tweede keer een SantaRun in Son en Breugel.

Steun met jouw deelname goede doelen

De SantaRun is een ‘funloop’ van ongeveer 4,5 km die voor iedereen, jong én oud, toegankelijk is. Het parcours bestaat uit één of twee rondes van ca. 4,5 km (twee rondes: ca. 9 km) met de warming-up, start en finish bij de Kiosk op het Kerkplein. Honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen lopen (wandelen en/of rennen) verkleed als kerstman het parcours en kleuren zo ons dorp rood. Ervaar de gezelligheid, het gevoel van saamhorigheid en de warmte in de koudste tijd van het jaar.

Met jouw deelname steun je ook de goede doelen Stichting Neurofibromatose, Goud voor Oud en Fieke. Meer informatie over deze doelen vind je op onderstaand genoemde website.

Het programma voor de SantaRun Son en Breugel 2018 ziet er als volgt uit:

  • 15:00 uur: Verzamelen bij de Kiosk
  • 15:30 uur: Warming-up
  • 16:00 uur: Startschot
  • tot 18:00 uur: Finish bij de Kiosk
  • Na finish: IJsfeest Son en Breugel op het Kerkplein

Een ticket voor volwassenen kost 10,00 euro en voor kinderen 7,50 euro. Hierbij zit inbegrepen: Kerstmanpak (trui, broek, muts en baard), startnummer en na de finish ontvang je een SantaRun medaille en een flesje water. Onderweg krijg je een versnapering. Na afloop ontvangen volwassenen een consumptiebon bij de ijsbaan en mogen (schoolgaande) kinderen gratis schaatsen (exclusief huur schaatsen).

Jij bent er toch ook bij?

Je kunt jouw ticket(s) bestellen via de website: mijnwebwinkel.nl/winkel/SantaRun-Son-breugel/. Wees er heel snel bij: tot 10 december ben je verzekerd van een startbewijs. Daarna op=op.

Post article

Post article