Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waslijst aan artiesten op de dinsdag van Snow Radio

Foto: Ons Son en Breugel

Bertine van den Boom, Steven Elders, Jordy Xhofleer en Kevin Bachus nemen plaats in de studio van Snow Radio om geld op te halen voor het goede doel.

Gister hebben de DJ’s van Snow Radio een beetje op kunnen warmen. Het was rustig bij de IJsbaan, veel gezinnen zaten lekker thuis of bij familie, maar op tweede kerstdag trekt Son en Breugel er traditioneel massaal op uit. En met de waslijst aan artiesten die Snow Radio klaar heeft staan is dat wellicht een leuke optie.

  • 11:00 uur: Bertine van den Boom

Jarenlang lid geweest van Lichtstad Revue Theater, speelde in verschillende theatervoorstellingen zoals Echt Eindhoven en de musical Fame en Miss Sherman. Maar ook in Son en Breugel heeft ze haar strepen verdiend, bijvoorbeeld tijdens het bevrijdingsconcert met harmonie Pro Honore et Virtute.

  • 13:00 uur: Steven Elders

Deze jongeman timmert hard aan de weg. Zijn doel: de jongste Tweede Kamerlid worden. Hij begint in zijn eigen Son en Breugel bij D66 komende verkiezingen. Maar voor Sonw Radio laat hij een ander geluid horen. Geen politiek geluid, maar wel een ander stemgeluid dat doet denken aan Frank Sinatra.

  • 14:00 uur Jordy Xhofleer

Of het nu in de boksring is of op het podium, Jordy Xhofleer staat zijn mannetje. De afgelopen zittingsavonden hebben we al kunnen genieten van zijn talent samen met Esmée Kneppers, Bogus van Beers en Tijn Luijben in hun formatie Son’s Got Talent. Solo gaat het hem ook zeker lukken.

  • 15:00 uur Kevin Bachus

Rasmuzikant, veelzijdig gitarist, creatieve geest, schrijver en performer van pakkende teksten & melodieën, dát is Kevin Bachus in een notendop. Sinds 1999 schrijft Kevin als singer-songwriter zijn eigen composities en begeleidt zichzelf hierbij op zang en gitaar.

Kijk voor het hele programma van dinsdag 26 december op de website van Snow Radio. Luister daar ook live naar de uitzending, of kom langs op het Kerkplein en doneer voor het goede doel.


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.