Search
Close this search box.

Wat ga jij doen op Koningsdag?

Koningsdag
Foto: Pixabay CC0

Koningsdag 2016 op 27 april in Son en Breugel. Wat is er te doen en waar moet je zijn?

Het Oranjecomité heeft dit jaar in samenwerking met talloze vrijwilligers activiteiten opgezet in Son en Breugel. Er is voor ieder wat wils: kinderen kunnen leuke spelletjes doen, er zijn diverse kraampjes en kan er heerlijk gegeten en gedronken worden.

Het programma is iets aangepast in verband met de weersverwachting. Windstoten, hagel en regen gooien roet in het middagprogramma in het centrum. In het oog van de veiligheid is in goed overleg besloten het podium in de Nieuwstraat te schrappen.

Waar moet je zijn?

In Breugel zal rondom sporthal de Bongerd en de Boerderij activiteiten voor de jeugd ontplooien. Zo is er bijvoorbeeld de traditionele stempelkaart voor activiteiten voor kinderen.

De Gentiaan kent zoals ieder jaar een vrijmarkt en diverse activiteiten voor jong en oud. Wees er op tijd bij om een kraampje te reserveren.

Ondanks de weersverwachting zijn er nog enkele activiteiten in het centrum. Zo kun je de kerktoren van binnen bekijken (of bekijk de video die we hebben gemaakt) en worden de ontvangers van lintjes ceremonieel onthaalt op het bordes van het gemeentehuis.