Search
Close this search box.

Wederom geen Breugels Festijn dit jaar door onzekerheid coronaregels

Het Breugels Festijn
Foto: Ons Son en Breugel

 
Het bestuur van het Breugels Festijn heeft voor de tweede keer de moeilijke knoop door moeten hakken om het evenement niet door te laten gaan.

Ook dit jaar zijn veel evenementen door corona voor een tweede keer afgelast. Ook het Breugels Festijn, wat normaal in het derde weekend van september gevierd wordt, gaat dit jaar niet door. Het bestuur kan niet koersen op de steeds wijzigende regels. Zij hebben daarom besloten om ook dit jaar het Breugels Festijn niet door te laten gaan.

Ze willen de sponsoren alle goeds wensen. Zij dragen hen altijd een warm hart toe om het evenement weer van de grond te krijgen en dat waarderen ze enorm. Uiteindelijk moeten we het “samen” doen zoals ons telkens weer op het hart wordt gedrukt. Dat geldt voor corona maar ook voor alle prachtige evenementen in ons Son en Breugel.

Het bestuur wenst iedereen een fijne vakantie voor zover de regelgeving dit toelaat en hoopt in september 2022 iedereen weer te zien.

De Brueghelse Rommeldag gaat vooralsnog wel door. Het bestuur van deze rommelmarkt communiceert hier later zelf over via de lokale mediakanalen. Brueghelse Rommeldag en Breugels Festijn zijn twee losstaande evenementen die naast elkaar worden georganiseerd.