Weer en wind houden stichting Goud Voor Oud niet tegen

Weer en wind houden stichting Goud Voor Oud niet tegen
Foto: Ons Son en Breugel

Ouderen moesten het ongure weer trotseren om in café restaurant de Zwaan door stichting Goud Voor Oud in de watten gelegd te worden, maar gaf ze een onvergetelijke ervaring.

Troubadour Rob Krot memoreerde in zijn terugblik op ‘Ouderen in het Sonnetje’ van vorig jaar al het prachtige weer. Het gaf het evenement een flinke boost en bracht iedereen al bij aankomst in de juiste stemming. Editie 2018, dat afgelopen zondag plaatsvond, had dit voordeel echter niet want door regen en wind waren de artiesten die aangesloten zijn bij stichting Goud Voor Oud aangewezen op de ter beschikking gestelde zaal van café restaurant de Zwaan.

Maar daar waar de zon niet straalde, deden de ouderen in de zaal dat wel. De knusse zaal bood met de grote, ronde tafels weinig ruimte om te dansen, maar eenmaal in de stemming weerhield dit de ouderen niet om de heupen in beweging te krijgen. Met oude meezingers van welleer, opgevoerd door een divers aanbod aan artiesten uit de stal van de stichting, kwam er energie in de zaal.

Die perfecte mix van artiesten die helemaal toegespitst zijn op hun publiek en hen samenbrengen met de ouderen zorgt voor een magische ervaring, waar de stichting graag meer ouderen van wil laten genieten. De pet die rondging tijdens de avond werd dan ook gevuld met een leuk geldbedrag, een kleine bijdrage waardoor de stichting zorginstellingen die het iets minder breed hebben toch kunnen genieten van professionele entertainment.

Post article

Post article