Weer gooit roet in het eten van Grenzeloos Genieten festival en wijkt uit

Weer gooit roet in het eten van Grenzeloos Genieten festival en wijkt uit
Foto: Pixabay CC0

Tegenvallende weersvoorspellingen zorgen er voor dat het Grenzeloos Genieten festival uit moet wijken naar zaal van de Bongerd.

De tweede editie van het Grenzeloos Genieten festival zal dit jaar uit moeten wijken. Normaal wordt het evenement in de buitenlucht gevierd in de tuin van de Boerderij in Breugel, maar het weer gooit roet in het eten. “Natuurlijk hoopte we dat het gewoon prachtig weer zou zijn,” zegt Michelle Driessen van de LEV groep. “Maar de weergoden besloten toch iets anders. Dus moeten we helaas uitwijken naar de Bongerd.”

Wat is het Grenzeloos Genieten festival?

“Het idee kwam eigenlijk dat we iets ‘groots’ wilde opzetten voor burendag. Een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten. Nu wilde vluchtelingenwerk ook iets doen met burendag, dus hebben we besloten om samen iets op te gaan zetten. Toen kwamen we uit op eten. Statushouders en expatst die op een leuke en gezellige manier kunnen laten zien, proeven en vertellen waar ze vandaan komen en wie ze zijn. Vorig jaar hebben we de eerste editie gehad bij de Boerderij. We schatten dat er ongeveer 1300 tot 1500 bezoekers zijn geweest.”

Het Grenzeloos Genieten festival op zondag 23 september begint om 14:30 uur en eindigt om 18:30 uur.

Post article

Post article