Wegwerkzaamheden Ruysdaelstraat tijdens de zomervakantie

Wegwerkzaamheden Ruysdaelstraat tijdens de zomervakantie
Foto: Ons Son en Breugel

Van 9 juli tot 17 augustus zal de Ruysdaelstraat opnieuw worden ingericht. De straat krijgt dezelfde definitieve inrichting, zoals deze het afgelopen schooljaar al op proef was ingericht.

Het straatpofiel voorziet in eenrichtingsverkeer voor auto’s. Er komt een verhoogd plateau met zebrapad voor de ingang van basisschool De Sonnewijzer, “zoen en zoef”-vakken en een fietsstrook in een afwijkende kleur. Met dit profiel is in schooljaar 2017/2018 succesvol proefgedraaid.

Het werk is zo gepland, dat er optimaal van de verkeersluwte in de schoolvakanties gebruik wordt gemaakt. Voor de aanvang van het nieuwe schooljaar zijn de werkzaamheden alweer afgerond. De bewoners van de direct aanpalende zijstraten worden per bewonersbrief geïnformeerd dat zij tijdelijk geen gebruik kunnen maken van de Ruysdaelstraat.

Deze straten (Frans Halsstraat, Rubensstraat, Vermeerstraat, Van Goyenstraat en Paulus Potterstraat) zijn in die periode bereikbaar via de Dr. Berlagelaan. Aanwonenden krijgen van de aannemer een bericht over een aanspreekpunt voor vragen. Vanaf 25 juni worden de werkzaamheden ter plaatse ook aangekondigd met borden.

Post article

Post article