Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welkom bij Ons Son en Breugel, een frisse kijk op ons dorp

Dommelbalkon
Foto: Ons Son en Breugel

Vandaag opent Ons Son en Breugel haar deuren, een nieuwswebsite met hart voor het dorp.

Son en Breugel is bijzonder, vinden wij. Dat moet gedeeld worden met heel de wereld met verhalen, beelden, sfeer en emotie. Ons Son en Breugel geeft het startsein om dit samen wereldkundig te maken op deze website. Een verzamelplek om in één klap op de hoogte te zijn van onder andere nieuws, evenementen en meer.

Nieuws

Son en Breugel is een levendig dorp met betrokken inwoners. Met Ons Son en Breugel hopen we een hub te kunnen maken waar alle levendigheid en betrokkenheid samenkomt. Dat begint met te weten met wat er in het dorp gebeurt. Denk aan leuk nieuws, sportnieuws, evenementen, leuke feiten, geschiedenis, politiek en nog veel meer.

Agenda

De agenda biedt organisatoren en bezoekers de kans om gemakkelijk bij elkaar te komen. Als bezoeker ben je altijd op de hoogte van alle leuke activiteiten in het dorp. Je ziet ook gelijk waar het is op de kaart, altijd handig. Voor organisatoren is het toevoegen van een evenement aan de agenda een kwestie van het invoeren van een online formuliertje. Wij kijken het dan nog even na, voor de zekerheid.

Meer

De komende maanden, jaren, zal de website verder uitgebouwd gaan worden met nieuwe functionaliteiten. Wat we allemaal van plan zijn, houden we nog even voor ons. Als dit gebeurd, laten we dit natuurlijk weten.

Vragen

We begrijpen dat er best wel wat vragen zullen zijn over Ons Son en Breugel. We nodigen je dan ook van harte uit op onze social media kanalen Facebook, Twitter en Instagram (mocht je ons daar nog niet hebben gevonden). Andere mogelijkheden zoals email zijn te vinden op onze colofon, waar we ook wat ruimte hebben gereserveerd voor jouw privacy en wat we doen met cookies.

En natuurlijk zijn we constant op zoek naar feedback, zowel positief als negatief. De site kan er alleen maar beter op worden en onderaan de streep hebben we hier allemaal profijt van. Laat dus weten wat je vindt.