Welten & Verhagen opent virtueel haar deuren voor bezoekers

Gevel van Welten en Verhagen
Foto: Ons Son en Breugel

Alle cafés en restaurants zijn op dit moment gesloten maar dat betekent niet dat alles helemaal stil ligt. Café Welten & Verhagen (voorheen Het Raadhuis) gaat via internet gewoon door.

Op Facebook en live.weltenenverhagen.nl konden bezoekers live een voorproefje krijgen van het vernieuwde café. Kijkers konden via “feesttime” met een videoverbinding inbellen en meedoen aan de livestream. Zo kun je dus meekijken in het virtuele café van Toon en Joep. Ook kon je bij een donatie een draai aan het rad laten geven en kans maken op ludieke prijzen. Ook deze donaties kwamen aan de lopende band binnen.

In article

Afgelopen vrijdag werden er al verzoekplaatjes gedraaid door DJ Jordi en zaterdag was Alex Jansen aan de beurt. Op Koningsdag was het de beurt aan ’the man himself’ Toon Welten onder zijn artiestennaam Kees Mees.

Het virtuele café werd de afgelopen dagen gemiddeld door zo’n 50 mensen bekeken of beluisterd. Er werd massaal ingebeld door luisteraars vanuit onder andere De Kuilen, de Kanaalstraat en de Thorbeckelaan. De komende weken zullen deze streams nog wel vaker voorbij komen, aangezien de horeca tot zeker 20 mei gesloten zal blijven.

Post article

Post article