Werkzaamheden dreigden middagje pannenkoeken eten te verpesten

Werkzaamheden dreigden avondje pannenkoeken eten te verpesten
Foto: Leon Spierings (via Facebook)

Door een opengebroken stoep zag ondernemer Leon Spierings een middag pannenkoeken eten voor de kinderen van stichting MeeDoen S&B in duigen vallen.

Leon Spierings had namens Spierbal On Tour een kavel gekocht bij de Goederen- en Dienstenveilig: pannenkoeken eten bij restaurant ’t Kleijn Geluck. De kavel is uiteindelijk geschonken aan de sportende kinderen van stichting MeeDoen S&B, en verheugden zich op een heerlijke middag. Tot zijn schrik zag Leon echter dat de stop voor het restaurant open lag en vreesde dat de leuke avond in het water viel, omdat de 40 kinderen met en zonder rolstoel misschien niet naar binnen konden.

Hurkmans en Exexis zijn rondom het Raadhuis bezig om onder de grond een extra stroomvoorziening aan te leggen richting het Kerkplein. Deze stroom wordt onder andere gebruikt om de ijsbaan op stroom te laten lopen in plaats van vervuilende aggregaten.

De werkzaamheden zouden volgens de gemeente door de uitvoerende bedrijven gecommuniceerd zijn naar de bedrijven die mogelijk hinder zouden kunnen ondervinden, waaronder ’t Kleijn Geluck. “Ik begrijp (en zie) dat er loopplanken zijn geplaatst voor alle ingangen,” zegt een woordvoerder van de gemeente. “Enexis moet te allen tijde zorgen dat er een toegang is tot de panden.”

Uiteindelijk is het (mogelijke) probleem opgelost en kunnen de sporters van stichting MeeDoen S&B vanmiddag pannenkoeken gaan versieren en opeten.

Foto: Leon Spierings

Post article

Post article