Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen op kandidatenlijst GroenLinks

Wethouder van den Nieuwenhuijzen hijst regenboogvlag op Coming-Outdag
Foto: Ons Son en Breugel

De gemeente Son en Breugel feliciteert wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen, met zijn 19e plek op de concept-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van GroenLinks.

De partij heeft op zondagavond 20 november tijdens een Meetup in Tivoli-Vredenburg in Utrecht de kandidatenlijst bekend gemaakt. Burgemeester Hans Gaillard: “Goed om te zien dat de kwaliteit die wij hier in huis hebben ook landelijk wordt gewaardeerd.”

Wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen: “Ik ben vereerd met het vertrouwen van GroenLinks. Ik wil wel benadrukken dat ik me, net zoals de afgelopen periode, onvoorwaardelijk als wethouder blijf inzetten voor Son en Breugel. Natuurlijk hoop ik op een fantastische uitslag voor GroenLinks in maart 2017. Vooralsnog betekent plaats 19 dat ik mijn werk in Son en Breugel zal mogen afmaken.”

Tom van den Nieuwenhuijzen solliciteerde al in maart 2016 – voor dat hij wethouder werd in Son en Breugel – naar plek op de kandidatenlijst. Op het moment dat hij wethouder werd in Son en Breugel heeft hij zijn fractie op de hoogte gesteld van zijn lopende sollicitatie. Op dat moment schatte hij zelf in dat de kans op een plek gering was, gezien de grote hoeveelheid sollicitaties.


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play


Lees meer over Tom van den Nieuwenhuijzen