Wie o wie wordt prins van Krutjesgat tijdens carnaval 2022?

Adjudant en prins van carnavalsvereniging de Krutjesrapers
Foto: Ons Son en Breugel

Denk jij op basis van de vier aanwijzingen te weten wie prins van Krutjesgat 2022 gaat worden? Geef het door aan carnavalsvereniging de Krutjesrapers en win een diner voor twee.

Zoals ieder jaar licht carnavalsvereniging de Krutjesrapers een tipje van de sluier op over wie de prins van Krutjesgat zal worden. Met cryptische omschrijvingen en video’s die helemaal uitgekamd kunnen worden voor aanwijzigingen kunnen Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes ontcijferen wie prins wordt. De video’s en aanwijzingen worden gedeeld op het Youtubekanaal en de Facebookpagina van de vereniging.

Denk je te weten wie er prins wordt? Dan win jij misschien wel een diner voor twee personen. Je kunt je suggestie voor de nieuwe prins op de volgende manieren bij de Krutjesrapers inleveren:

  • een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings. Schrijf op de voorzijde van de envelop “Prins Carnaval 2022”.
  • een e-mail te sturen met als onderwerp “Prins Carnaval 2022” naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl.

Noteer in je brief of email ook jouw naam, adres en telefoonnummer. Per persoon kan maximaal één naam van een mogelijke prins worden ingestuurd. De oplossing kan ingeleverd worden tot en met zaterdag 13 november 2021 om 11:11 uur.

Post article

Post article