Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie worden de Ondernemers van het Jaar 2017?

Ondernemer van het Jaar
Foto: Lions Club Son en Breugel e.o.

Op vrijdag 19 januari 2018 organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017. Deze editie staat helemaal in het teken van ‘innovatief verbinden’.

Heb jij een innovatieve en verbindende ondernemer als klant of ben je zelf klant bij zo’n ondernemer? Is zo iemand jouw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Dan kan je hem of haar nu nomineren voor een van de begeerde Ondernemer-van-het-Jaartitels. Nomineren doe je heel eenvoudig via www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want op 1 november 2017 sluit de nominatieronde.

Innovatief verbinden

Met het thema ‘Innovatief verbinden’ gaat de Lionsclub op zoek naar ondernemers die de laatste jaren bewust op vernieuwende wijze de verbinding hebben gelegd met andere bedrijven, (maatschappelijke) organisaties of de samenleving. Bert-Jan van Dinter van de Lionsclub: “Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor een nieuwe activiteit of een nieuw product waarmee ze van betekenis zijn voor een bijzondere doelgroep, zijn partnerships aangegaan met andere bedrijven of creëren nieuwe mogelijkheden met een (technologische of maatschappelijke) ontwikkeling.” Je hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer.

Swingende feestavond

Al jarenlang is de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. Eerst is er de spannende tijd van nomineren, dan de selectie door een vakkundige jury en ten slotte een swingende feestavond met de bekendmaking van de prestigieuze titels ‘Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel’, ‘Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt’ en ‘Veelbelovende starter’.

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de grote tent op het Kerkplein in Son. “Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping”, aldus Van Dinter. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kun je nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, telefonisch via 06 – 546 20 775 of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en vorig jaar was het feest helemaal uitverkocht.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2017? Ga vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op ‘Nomineer hier’.

 


Download nu de app van Ons Son en Breugel voor iOS in de App Store Download nu de app van Ons Son en Breugel voor Android in Google Play