Wie worden de Ondernemers van het Jaar 2018?

Wie worden de Ondernemers van het Jaar 2018?
Foto: Lionsclub Son en Breugel
Nieuws

Nomineer nu de meest veerkrachtige ondernemers uit Son en Breugel.

Op vrijdag zaterdag 9 februari 2019 organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018. Deze editie staat helemaal in het teken van ‘veerkracht tonen’. Heb je een veerkrachtige ondernemer als klant of ben je zelf klant bij zo’n ondernemer? Is zo iemand jouw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Dan kun je hem of haar nu nomineren voor een van de begeerde Ondernemer-van-het-Jaartitels. Nomineren doe je heel eenvoudig via: www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want op 1 november 2018 sluit de nominatieronde.

Veerkracht tonen

Met het thema ‘Innovatief verbinden’ gaat de Lionsclub op zoek naar ondernemers die de laatste jaren veerkrachtig hebben gereageerd op ontwikkelingen. Bert-Jan van Dinter van de Lionsclub: “Ze hebben bijvoorbeeld succesvol ingespeeld op trends, tegenslagen omgezet in daadkracht, slagvaardig vernieuwing ingezet of slimme partnerships aangegaan.” Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij Veerkracht tonen. Je hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer.

Swingende feestavond

Al jarenlang is de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. Eerst is er de spannende tijd van nomineren, dan de selectie door een vakkundige jury en ten slotte een swingende feestavond met de bekendmaking van de prestigieuze titels: ‘Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel’, ‘Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt’ en ‘Veelbelovende starter’.

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de grote tent op het Kerkplein in Son. “Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping”, aldus Van Dinter. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kun je nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en vorig jaar was het feest bijna uitverkocht.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018? Ga vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op ‘Nomineer hier’.

Post article

Post article