Wie worden verkozen tot Ondernemer van het Jaar 2019?

Timmerfabriek de Brug en Sol Makelaardij ondernemer van het jaar 2018
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseert Lionsclub Son en Breugel de jaarlijkse feestavond met daarin centraal de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2019. Deze editie staat helemaal in het teken van het thema “anders denken, gewoon doen”.

Heb je zo’n ondernemer als klant, of ben je zelf klant bij zo’n ondernemer? Is zo’n ondernemer jouw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Dan kun je hem of haar nu nomineren voor een van de begeerde Sonse Ondernemer-van-het-Jaartitels. Nomineren doe je heel eenvoudig via: www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want op 1 november 2019 sluit de nominatieronde en gaat de jury aan de slag.

Henri Kastelijn, Joop Kastelijn en Rianne Kastelijn van timmerfabriek de Brug ondernemer van het jaar 2018

Anders denken, gewoon doen

Met het thema “anders denken, gewoon doen” gaat de Lionsclub dit jaar op zoek naar ondernemers die de laatste jaren op een pro-actieve en vernieuwende, anders dan op de wijze uit het verleden, succesvol zijn. Doorbreken van patronen, inspelen op nieuwe markten en trends, gebruik van verrassende technologieën of manieren om de klant te bieden zijn slechts enkele voorbeelden van doen. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij anders denken, gewoon doen. “Doen is de beste manier van leren”. Elke actie kent een resultaat en is altijd een waardevolle ervaring om beter te worden. De ondernemers die het lef tonen en hun vernieuwende gedachten omzetten in doen maken dit jaar kans op de titel Ondernemer van het jaar 2019.

Je hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer.

Swingende feestavond

Al jarenlang is de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. Eerst is er de spannende tijd van nomineren, dan de selectie door een vakkundige jury en ten slotte een swingende feestavond met de bekendmaking van de prestigieuze titels: ‘Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel’, ‘Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt’ en ‘Veelbelovende starter’.

Starter van het jaar Leonie van den Tillaart Uitvaartverzorging en Patrick Wijns van de Rabobank

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de grote tent op het Kerkplein in Son. Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kun je nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar en vorig jaar was het feest bijna uitverkocht.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2019? Ga dan vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op ‘Nomineer hier’.

Flyer Ondernemer van het Jaar verkiezing
Foto: Lions Club Son en Breugel

Post article

Post article