Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winnares The Voice Kids 2017 Iris Verhoek vandaag bij Snow Radio

Winnares The Voice Kids 2017 Iris Verhoek vandaag bij Snow Radio
Foto: Wim Roelsma CC BY-SA 4.0

Naast talent uit eigen dorp treedt vandaag de 16-jarige winnares van The Voice Kids 2017, Iris Verhoek, op bij Snow Radio.

Vandaag staat de studio van Snow Radio weer helemaal vol met artiesten. Uit eigen dorp treden Esmée Kneppers en Aris Weel op. Van buiten de dorpsgrenzen komen het duo The Feest Kan Beginnen en de winnares van The Voice Kids 2017 Iris Verhoek op bezoek om liedjes te zingen. Naast deze artiesten zal Berry Buijtels achter de draaitafels plaatsnemen, evenals de DJ’s Han Muller en Tim en Hans Houbraken van Radio S&B.

  • 15:00 uur Aris Weel

Wat is een muziekevenement in Son en Breugel zonder de zoete klanken van dorpszanger Aris Weel? Precies. Daarom hebben we Aris live in onze studio staan om een paar liedjes te zingen en het aanwezige publiek aan het bewegen te krijgen.

  • 16:00 uur Esmée Kneppers

Jong en vol talent. Esmée Kneppers is ondanks haar leeftijd al vele malen op het podium te zien geweest is Son en Breugel, zoals tijdens de zittingsavonden en bij Music In Blue.

  • 16:00 uur Duo Het Feest Kan Beginnen
  • 19:00 Iris Verhoek

Een kleine meid met een gouden strot. De 16-jarige Iris Verhoek uit Zeewolde won dit jaar The Voice Kids en gaat een glansrijke zangcarrière tegemoet. Speciaal voor Snow Radio komt ze even langs om haar talent te laten horen.

Foto: Ermelo Nieuws

Kom vooral langs bij de kiosk op het Kerkplein om te genieten van deze artiesten. Als je er toch bent, doneer dan gelijk in de brievenbus om stichting Goud Voor Oud te steunen.


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.