Winston Post en Noi Pakon geven commentaar bij het showfestival

Winston Post en Noi Pakon geven commentaar bij het showfestival
Foto: Ons Son en Breugel

De organisatie van het showfestival heeft dit jaar weer twee grote namen naar Son en Breugel weten te lokken om commentaar te geven.

Bij het showfestival trekken showdansgroepen uit de regio naar Son en Breugel om in een gemoedelijke ambiance hun showdansen te laten zien. Dit doen de dansgroepen in de tent met ieder jaar een spraakmakend duo op de jurystoelen. Dit duo geeft opbouwende kritiek zodat de dansers en danseressen nog beter kunnen worden.

Dit jaar heeft de organisatie, carnavalsvereniging de Dommelsoppers, Winston Post en Noi Pakon gestrikt om op deze stoelen plaats te nemen. Winston Post is (oud-)presentator bij onder andere SBS en RTL, acteerde in onder andere Goede Tijden Slechte Tijden en Onderweg Naar Morgen en vormde hij samen met Aukje van Ginneken, Johnny de Mol en Chanella Hodge de zangformatie Good Times. Noi Pakon deed recentelijk nog mee aan het dansprogramma So You Think You Can Dance en talentenjacht Holland’s Got Talent.

Zelf kijken naar deze showdansen en luisteren naar het commentaar van Winston Post en Noi Pakon? Kom dan zondag 19 februari naar de tent. Het programma begint om 12:00 uur tot 18:00 uur. Entree kost € 3,50 en kinderen tot en met drie jaar mogen gratis naar binnen.


In plaats van dit bericht liever jouw nieuwsbericht gelezen?

Hier had jouw nieuwsbericht kunnen staanWij zitten klaar om je berichtje te ontvangen en waar nodig te helpen om jouw bericht perfect te maken voor publicatie.


Lees meer over het showfestival

Post article

Post article