Wie wint dit jaar de Krutjesgatse Oberrace?

Wie wint dit jaar de Krutjesgatse Oberrace?
Foto: Enrico Robbemont

In 2010 werd de Oberrace voor de eerste keer georganiseerd. Inmiddels is dit evenement een vaste waarde op de carnavalsmaandag in Krutjesgat.

Elke deelnemer van het team (bestaande uit twee personen) start met een dienblad gevuld met elf glazen bier, waarmee het ludieke en toch vaak lastige parcours afgelegd zal moeten worden. Welk team houdt het meeste bier over? Dat team zal worden uitgeroepen tot winnaar van de Oberrace en zal een jaar lang trotse eigenaar zijn van de wisseltroffee. Ook dit jaar heeft de raad van elf in samenwerking met Café Het Raadhuis een nieuw parcours samengesteld.

Foto: Enrico Robbemont

De Krutjesgatse Oberrace vindt plaats op carnavalsmaandag 12 februari om 14:00 uur ter hoogte van café Het Raadhuis (Markt). Er wordt door de horecaklasse gestreden om de wisseltroffee. De carnavalsvierdersklasse strijdt zoals ieder jaar om de wisseltroffee én 11 liter bier. Inschrijven kan via email: oberrace@dekrutjesrapers.nl, bij één van de leden van de Raad van Elf of bij café Het Raadhuis. Direct na de Oberrace start de after-party.

Post article

Post article