Worldpack vindt haar nieuwe distributiecentrum op Ekkersrijt

Ekkersrijt 3102 waar Worldpack Trading zich gaat vestigen
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

EQT Exeter vindt een tweede huurder voor haar distributiecentrum op Ekkersrijt: het Eindhovense Worldpack Trading.

De bouw van het distributiecentrum startte feestelijk in 2019. Er is nu een huurder gevonden in Worldpack Trading. Het bedrijf krijgt met de huur de beschikking over 11.509 vierkante meter aan distributieruimte, 976 vierkante meter kantoorruimte, 1324 vierkante meter tussenruimte en 70 parkeerplaatsen. Er zijn 26 laad- en losstations aanwezig.

Worldpack Trading is een marktleider op het gebied van retailverpakkingen en de consolidatie van in-store producten. Zij zijn de strategische partner van retailers van over de hele wereld. Het bedrijf is een onderdeel van Bunzl plc, een beursgenoteerde wereldleider in outsourcing en distributie van non-food producten. Het op Esp gevestigde bedrijf huurt het nieuwe distributiecentrum op Ekkersrijt 3102 van investeringsmaatschappij EQT Exeter.

Tweede huurder

Worldpack wordt de tweede huurder van het distributiecentrum. Recentelijk trok Ubiquiti, wereldwijd bekend voor haar netwerkapparatuur, camera’s, toegangs- en telefonieoplossingen, al in het pand. Ubiquiti huurt 13.800 vierkante meter distributieruimte.

Post article

Post article