Search
Close this search box.

Zaalvoetbaltoernooi Oase in de carnavalsvakantie

In de hoogtijdagen van de zaalvoetbalcompetitie in Son en Breugel waren 60 teams iedere zaterdag in sporthal Apollo te vinden. Nu zijn er nog maar een handjevol teams over
Foto: Wikipedia CC0

Na het geslaagde voetbaltoernooi in de herfstvakantie wordt er in de carnavalsvakantie wederom een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd in sporthal de Landing. Het voetbaltoernooi wordt gehouden op vrijdag 16 februari aanstaande. Het toernooi is voor jeugd van 7 tot en met 16 jaar en deelname is helemaal gratis.

Het ochtendtoernooi is voor iedereen van 7 tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen zich individueel inschrijven waarna de organisatie, afhankelijk van de inschrijvingen, de teams samen stelt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen en bijvoorbeeld de wachttijd tussen de wedstrijden. Tijdsindicatie voor de ochtend 08:30 uur tot 13:00 uur.

Het middagtoernooi is voor iedereen vanaf 13 t/m 16 jaar. Inschrijven kan individueel of met een vriend(in) of met een team van minimaal 5 en maximaal 7 personen. Indien je je alleen inschrijft wordt je door de organisatie ingedeeld in een team. Inschrijven kan door een mail te sturen naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Tijdsindicatie voor de middag 13:00 uur tot 17:00 uur.

Voor het ochtendtoernooi heeft elk team een begeleider(ster). Hiervoor is jongerencentrum Oase op zoek naar enthousiaste ouders die een team willen coachen (uiteraard het team waar zijn of haar kind in speelt). Indien je de organisatie hierbij wil helpen, stuur dan een mail naar zaalvoetbaltoernooi@jc-oase.nl. Voor meer informatie kijk op www.jc-oase.nl