Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zomerspektakel Oase: ga de strijd met elkaar aan

Kind wringt een natte spons uit bij het Zomerspektakel van jongerencentrum Oase
Foto: Ons Son en Breugel

Op zaterdag 29 juni is het weer zover: Jongerencentrum Oase organiseert dan het jaarlijkse zomerspektakel op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan. Dit jaar belooft het weer een dag vol avontuur en gezelligheid te worden voor kinderen van groep 5 tot en met 8.

Voor de groepen 5 tot en met 8 staat er een spannende meerkamp op het programma. Stel je eigen droomteam samen en ga de strijd aan met andere teams. Of je nu met klasgenoten bent of met vrienden van je favoriete sportclub, iedereen is welkom om mee te doen.

Het middagprogramma begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur. En het beste van alles: deelname is helemaal gratis. Geef je team snel op via zomerspektakel@jc-oase.nl en maak je klaar voor een onvergetelijke middag vol uitdagingen en plezier.

Voor de jongere kinderen is er in de ochtend een speciaal programma vol leuke activiteiten. Kom knutselen, laat jezelf omtoveren tot een stoere superheld met schmink, of versier je nagels in de mooiste kleuren. Daarnaast zijn er oudhollandse spellen en staan er over het hele terrein luchtkussens opgesteld waarop je naar hartenlust kunt springen en ravotten.

Het ochtendprogramma begint om 10:00 uur en is vrij toegankelijk voor iedereen. Dus trommel je vrienden op en kom langs voor een ochtend vol speelplezier.