Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zondag 22 april zingt het Sons Kamerkoor ‘Oui, c’est la vie’ in La Sonnerie

Sons Kamerkoor
Foto: Sons Kamerkoor

Het Sons Kamerkoor bestaat 45 jaar en het koor viert dit saffieren jubileum met meerdere concerten in Son en Breugel. In het eerste jubileumconcert stond Bachs ‘Jésu, meine Freude’ centraal. Op 22 april bezingt het koor het leven.

Nina Nederlof en Marie-Astrid Vermaas

Alle mogelijke levensfases komen langs: van jeugd en verliefdheid tot huwelijk, verlating en ouderdom. Het koor eert elke fase van het leven met een aantal liederen in het Duits, Engels en Frans van onder andere Brahms, Debussy, Dowland, Elgar, Gibbons en Strategier. Het koor staat onder leiding van Marie-Astrid Vermaas. Als intermezzo wordt de sonate voor fluit en piano van Poulenc uitgevoerd door de jonge Breugelse fluitiste Nina Nederlof en Marie-Astrid Vermaas op piano.

Afwisseling

Het Sons Kamerkoor treedt graag op, geniet van dit jubileumjaar en heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Afwisseling staat hoog in het vaandel. Daarom presenteert het koor jaarlijks twee thematische programma’s: een vrolijk/luchtig in het voorjaar en een religieus programma in het najaar. Komend najaar staat 100 jaar wapenstilstand na afloop van de Eerste Wereldoorlog centraal. Het Sons Kamerkoor voert elk programma in Son en Breugel uit, daarnaast ook in de regio. Het koor zingt vooral oude koormuziek, voornamelijk a capella. Het accent ligt op muziek van vóór 1900.

  • Locatie: de Kapelzaal van hotel restaurant la Sonnerie
  • Aanvang van het concert: 16:00 uur. Het concert duurt ongeveer een uur.
  • De toegang is gratis. Het koor stelt een bijdrage na afloop bijzonder op prijs.
  • Bezoekers ontvangen een programmaboekje met een korte toelichting per lied.

Voorproefje

Op www.sonskamerkoor.nl leest u meer over het Sons Kamerkoor. Dat het koor van afwisseling houdt, kun je er ook beluisteren.

Neem dan contact met ons.