Zonhove project ‘Verkeersweek Op Wielen’ winnaar Gouden Prokkel 2018

Zonhove project 'Verkeersweek Op Wielen' winnaar Gouden Prokkel 2018
Foto: Media & Zo

Het is Zonhove gelukt om met hun project ‘Verkeersweek Op Wielen’de Gouden Prokkel 2018 te bemachtigen uit handen van staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Afgelopen vrijdag was een spannende dag voor de inwoners van Zonhove. Ze zaten namelijk in de finale van de Gouden Prokkel 2018, waarbij prijzen werden uitgereikt aan initiatieven die leiden tot ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Zonhove deed met haar project ‘Verkeersweek Op Wielen’ mee in de categorie innovatief.

Tot grote vreugde mochten de inwoners van Zonhove de eerste prijs in haar categorie mee naar huis nemen. Uit handen van staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid ontvingen de bewoners de Gouden Prokkel 2018. SWZ heeft de prijs gewonnen omdat Verkeersweek Op Wielen voorziet in de behoefte van de inwoners om te leren omgaan met verkeer en verkeerssituaties en geeft handvatten voor interactie met medegebruikers van het instellingsterrein.

Post article

Post article