Search
Close this search box.

Zwarte pieten trainen bij handbalvereniging Apollo

Zwarte pieten trainen bij handbalvereniging Apollo
Foto: Angelique van Kleef

Tijdens de training op vrijdagavond bij handbalvereniging Apollo werden de jongste kinderen verrast door de aanwezigheid van twee zwarte pieten.

De pieten hadden de afgelopen weken veel positiefs gehoord over de handbalsport en wilden graag zelf beleven hoe leuk handbal is. En zeg nu zelf, waar kan dit beter dan bij Apollo? De zwarte pieten gooiden en stuiterden fanatiek met de bal en enig handbaltalent was zeker zichtbaar.

Daarna storten de pieten zich op de zwarte pieten specialiteit. Klimmen en klauteren op vele toestellen die klaar stonden voor een zogenoemd ‘apenspel;. Hier waren de pieten duidelijk in het voordeel, geoefend dat ze zijn door het klauteren over de daken. Uiteraard hadden de pieten ook nog wat lekkers bij voor de kinderen en werd de training met volle buiken afgesloten.

Handbalvereniging Apollo hoopt dat de pieten handbal net zo leuk vinden als de kinderen en dat ze komend jaar weer terug komen.

 


Een initiatief van Ons Son en Breugel, Toine Buijtels Events en Multi Show Productions. Kijk voor meer informatie op de website van Snow Radio.