Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenspraakavond kunst en cultuur

Het kunst beeld aan de Piet Heinlaan in Breugel
Foto: Ons Son en Breugel

De gemeenteraad van Son en Breugel nodigt de inwoners van Son en Breugel uit voor een samenspraakavond over kunst en cultuur op woensdagavond 15 mei 2024. Het huidige cultuurbeleid van de gemeente stamt uit 2017 en is aan vernieuwing toe. De gemeente is hier inmiddels mee aan de slag gegaan.

De gemeenteraad vindt het belangrijk dat de inwoners van Son en Breugel kunnen meedenken en meepraten over kunst en cultuur in Son en Breugel.  Wat is belangrijk voor het dorp als het gaat om kunst en cultuur? Waar worden inwoners blij van? Wat heeft meer aandacht nodig?

De gemeenteraad nodigt inwoners van harte uit om hun meningen en ideeën te delen in dit proces om tot nieuw cultuurbeleid te komen. De raad organiseert hiervoor een creatieve en interactieve samenspraakavond over kunst en Cultuur.

Waar en wanneer?

Alle inwoners van Son en Breugel zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze samenspraakavond. De avond vindt plaats in het Vestzaktheater in het Dommelhuis op woensdagavond 15 mei 2024 van 19:30 tot uiterlijk 22:00 uur. Vanaf 19:00 uur staat de koffie of thee klaar.  Na afloop van de bijeenkomst is er nog tijd en ruimte om onder genot van een hapje en drankje na te praten met de raadsleden en andere bezoekers.

De gemeenteraad hoopt dat een groot aantal inwoners wil meepraten over dit onderwerp. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan via griffie@sonenbreugel.nl.


Meer informatie

Wanneer: 15 mei 2024
Tijd: 19:30 tot 22:00 uur
Waar: Dorpshuis
Kaart wordt geladen...