Praat mee over de locaties voor de pumptrack

Een pumptrack
Foto: Chen Mizrach CC0

In 2021 is een aantal jongeren uit de gemeente Son en Breugel een petitie gestart om een pumptrack aan te leggen.

Een pumptrack is een circuit van bochten en in korte tijd populair geworden onder een brede doelgroep in de gemeente. Van kinderen en jongeren tot skaters, steppers en BMX’ers. De petitie is meer dan 850 keer ondertekend. De gemeente draagt het initiatief van de jongeren een warm hart toe en denkt graag mee over de mogelijkheden voor de realisatie van een pumptrack.

Een belangrijk aspect is de keuze voor een locatie van de pumptrack. Adviseurs- en ingenieursbureau Newae begeleidt het traject om te komen tot een keuze voor een locatie van een pumptrack. Op zaterdag 17 juni zijn medewerkers van Newae aanwezig op de locaties om het idee voor een pumptrack toe te lichten. Ook zijn enkele medewerkers van de gemeente aanwezig.

Omwonenden zijn persoonlijk uitgenodigd om mee te kijken, te denken en in gesprek te gaan. Woon je niet in de omgeving van de locaties, maar wil je ook aanwezig zijn? Je bent van harte welkom op zaterdag 17 juni bij:

  • Speeltuin de Molenwiek, Breugel, van 09:30 uur tot 11:30 uur.
  • Weegschaallaan Breugel, aan de kant van het sportpark, van 12:00 uur tot 14:00 uur
  • Bouwkeet aan de Snuitlibel in het Sonniuspark, Son: van 14:30 uur tot 16:30 uur.

Alle opgehaalde informatie wordt verzameld en vormt het advies aan de gemeenteraad die uit eindelijk een keuze maakt voor één van de drie locaties.

Post article

Post article