Apollo verlengt contract hoofdsponsor Sonsport voor vier jaar

Bestuur van handbalvereniging Apollo en Sonsport directeur Arjen Brand
Foto: Handbalvereniging Apollo (aangeleverd)

Handbalvereniging Apollo kondigt met trots aan dat het contract met SonSport als hoofdsponsor met vier jaar is verlengd. Dit is een belangrijke ontwikkeling en geeft inhoud aan de betrokkenheid van de SonSport bij het lokale sportleven.

SonSport is al meer dan 22 jaar prominent aanwezig in het dorp en biedt zowel kinderen als volwassenen de mogelijkheid deel te nemen aan een breed scala van sportactiviteiten. Handbalvereniging Apollo blijft zich inzetten voor de visie van SonSport om een levendige gemeenschap te creëren door middel van sport. Het hernieuwde partnerschap tussen handbalvereniging Apollo en Sonsport laat zien hoe belangrijk sport kan zijn om mensen bij elkaar te brengen.

Sport biedt mensen van alle achtergronden en leeftijden de kans om samen te komen en aan lichaamsbeweging te doen en tegelijkertijd belangrijke sociale vaardigheden te ontwikkelen, zoals teamwork, communicatie, respect en fair play. Het helpt ook relaties tussen generaties op te bouwen door begrip tussen de generaties te bevorderen – iets wat steeds belangrijker wordt in de huidige maatschappij, waarin generaties vaak geen band met elkaar hebben.

Toekomstplannen

Wouter Osinga, voorzitter van handbalvereniging Apollo, toonde zich verheugd over de aankondiging: “Wij zijn verheugd over deze verlenging van ons partnerschap met SonSport voor nog eens vier jaar – het geeft ons meer zekerheid over onze toekomstplannen. We zijn bijzonder dankbaar voor hun inzet in deze uitdagende tijden waarin zoveel andere bedrijven het moeilijk hebben.”

SonSport directeur Arjen Brand is erg blij met deze vernieuwing van handbalvereniging Apollo. Met de verlenging van het contract met handbalvereniging Apollo laat Sonsport duidelijk zien dat het actief betrokken wil zijn bij het sportleven in het dorp.

Post article

Post article