Avond Wandel 4-Daagse dit coronajaar extra speciaal

Avond Wandel 4-Daagse, dat loopt gesmeerd
Foto: Lianne van Aspert/Erwin Deckers
Nieuws

De organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse pakt het in coronajaar 2021 anders aan, voor een wel hele speciale editie van het dorpse wandelfestijn.

De Avond Wandel 4-Daagse is een jaarlijks terugkerend evenement dat door vele dorpsgenoten gelopen wordt. Jong en oud trekt er op uit om te wandelen door Son en Breugel. Maar zoals iedereen weet is door corona alles anders. Vorig jaar zag de organisatie zich genoodzaakt om het evenement te annuleren. De organisatie van het jaarlijkse wandelfestijn past zich nu aan om het evenement toch door te laten gaan.

Vier weken lang kan Son en Breugel weer de stoute wandelschoenen aantrekken. Individueel of in kleine groepen kan vanuit huis gestart worden met lopen. Vanaf 1 juni stelt de organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse iedere week de looproutes beschikbaar. Er komen routes beschikbaar voor zowel Son als Breugel. Natuurlijk kan er gekozen worden tussen de vertrouwde afstanden: 2,5 kilometer, 5 kilometer en 10 kilometer. Er is speciale aandacht voor de kleine wandelaars. De organisatie vult de routes van 2,5 kilometer met een speurtocht, puzzeltocht of andere leuke activiteit.

Alles, van inschrijven tot de routes bekijken, zal digitaal plaatsvinden. Natuurlijk is de medaille er voor de lopers van deze speciale editie van de vierdaagse, wat het extra bijzonder maakt om deze medaille te kunnen bemachtigen. Houd de Facebookpagina en de website in de gaten voor alle informatie.

Post article

Post article