Weer een evenement slachtoffer van corona: de Avond Wandel 4-Daagse

Avond Wandel 4-Daagse, blijft in de pas lopen
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

De organisatie van de Avond Wandel 4-Daagse ziet zich genoodzaakt om de editie in 2020 niet door te laten gaan. De reden: de onzekere toekomst omtrent de regelgeving in de coronacrisis.

Honderden dorpsgenoten, jong en oud, doen jaarlijks mee met de Avond Wandel 4-Daagse. Vanaf het wandelplein achter de kerktoren trekken de mensen er op uit om vier dagen lang het dorp te ontdekken, te genieten van de natuur en actief bezig te zijn met elkaar. Maar dit jaar moet de organisatie het evenement aflassen.

Want ook dit evenement gaat gebukt onder de coronamaatregelen. “Normaal gesproken zou editie 2020 gelopen worden van dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 5 juni,” zegt de organisatie op hun Facebookpagina. “Door de huidige gewijzigde regelgeving omtrent evenementen en grote bijeenkomsten en de onzekere toekomstige regelgeving, heeft onze organisatie doen besluiten om de editie voor 2020 in zijn geheel niet door te laten gaan.”

Daarmee is er weer een evenement van de evenementenkalender verdwenen. Vorige week zag ook de organisatie van de ELE Rally zich genoodzaakt om de rally dit jaar te schrappen.

Post article

Post article