Broodnodige teambuilding voor handbalvereniging Apollo

D jeugd van handbalvereniging Apollo op een springkussen
Foto: Angelique van Kleef

Nu de meeste Corona maatregelen zijn vervallen, bood het vrije speelweekend handbalvereniging Apollo de ruimte om de gehele club aan teambuilding te laten doen.

Namens het bestuur mochten alle jeugdteams een activiteit organiseren om een punt te zetten achter de afgelopen twee coronajaren waarin de vereniging nauwelijks activiteiten kon ontplooien. Een mooi jubileumjaar viel hierdoor helaas in het water, maar ook de gebruikelijke Apollodagen vervielen.

De afgelopen week werd er door de handballende jeugd volop gekegeld, gebowld en gesprongen met daarbij de nodige vette happen. Ze hopen op deze wijze de jeugd van Apollo nog enthousiaster te maken voor de familiesfeer binnen Apollo.

Oekraïne

Naast de teambuildingactiviteiten heeft handbalvereniging Apollo zich de afgelopen weken hard gemaakt voor het inzamelen van de sponsorjacks van de afgelopen jaren. Deze jacks zijn met veel toewijding gedragen rond de wedstrijden, maar zijn met de komst van een nieuwe Apollo-kledinglijn overbodig geworden.

Met het aanbieden aan de Rotery-club van ruim zestig zo goed als nieuwe trainingsjacks wil de vereniging haar maatschappelijke rol aanpakken en haar steentje bijdragen rond de treurige ontwikkelingen in Oekraïne.

Foto: Angelique van Kleef

Post article

Post article