Search
Close this search box.

Django Wagner presenteert nieuwe album Emoties

Django Wagner presenteert zijn nieuwe album Emoties
Foto: Youtube

Zondag 28 augustus is een speciale dag voor Django Wagner: hij presenteert dan zijn nieuwe album Emoties in Son en Breugel.

Het nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de sympathieke zanger zijn vak beleeft: Emoties. Het is zijn zesde album en de opvolger van zijn nummer één album Mijn Muziek, Mijn Passie, dat in het voorjaar van 2015 verscheen.

Poster albumpresentatie Django Wagner
Afbeelding: Berk Music

De eerste grote hit van dit nieuwe album is het vrolijke Wij Met Z’n Twee, een duet met Danny De Munk, waarvan de clip opgenomen is in café restaurant de Zwaan. Maar daarbij zal het zeker niet blijven. Django lijkt met ieder album een paar treden hoger op de vaderlandse muziekladder plaats te nemen. Fijne meezingers, afgewisseld met romantische ballads, maken van Emoties een album, waarmee de zanger wederom hoge ogen gaat gooien.

Bij het album heeft Django een dvd gevoegd met een complete muziekspecial, waarop oudere tracks worden afgewisseld met nieuw materiaal en een uitgebreid interview. Op zondag 28 augustus tussen 17:00 uur en 22:00 uur presenteert de zanger in café restaurant de Zwaan in Son & Breugel zijn nieuwste album.


Lees meer over Django Wagner

  • Django Wagner geeft dinnershow in restaurant de Zwaan