Een nieuwe politieke partij voor Son en Breugel

Peer Spooren tussen omgevallen bomen in de Sonse Bergen
Foto: Ons Son en Breugel

Afgelopen maand zijn een aantal betrokken mensen begonnen met het oprichten van een nieuwe politieke partij in en voor Son en Breugel. Met deze partij willen we meedoen aan de aanstaande gemeente raadsverkiezingen.

Waarom weer een nieuwe lokale partij?

De partij ziet in de huidige dorpspolitiek een minder constructieve dialoog tussen oppositie en coalitie. Zzien een sfeer die niet uitnodigend is voor onze burgers om deel te nemen aan de discussie rond de vraagstukken die in ons dorp spelen.

Zij willen een bijdrage leveren aan het realiseren en houden van een productieve dialoog binnen de raad. Zij vinden het belangrijk dat er minder gesproken wordt over procedures. De echte inhoud moet weer centraal komen te staan en daar moet over gediscussieerd kunnen worden. Het inhoudelijk debat moet de ruimte krijgen. Wie wil ons hierbij ondersteunen?

Het gezicht van de nieuwe partij is vooralsnog Peer Spooren. Peer is uit het CDA gestapt vanwege onvrede over het landelijke CDA die te veel Mark Rutte volgt. De consequentie van het verlaten van de landelijke partij is dat Peer ook de lokale afdeling moest verlaten. Peer heeft nog volop ideeën en politieke ambities.

Zij vinden het belangrijk dat iedereen die binding heeft met Son en Breugel hier kan komen en blijven wonen in een mooie groene en veilige omgeving. Zij willen solidariteit en een sociaal gevoel bevorderen.

Vind jij dit ook belangrijk voor Son en Breugel?

Graag zouden zij in contact komen met betrokken mensen uit Son en Breugel, die de politiek willen veranderen. Wil jij meewerken? Neem dan contact op via nieuwe.lijst@outlook.com.

Post article

Post article

Deel dit nieuws

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter

Meer nieuws