Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eet jezelf energiek bij de workshop in de bibliotheek

Eet jezelf energiek bij de workshop in de bibliotheek
Foto: Bibliotheek Dommeldal (aangeleverd)

Als je doet wat je leuk vindt straal je, geniet je, duik je er vol overgave in en vergeet je de tijd. Je leeft in het nu. Dit geeft een enorme energie. Je wordt er levendig door, fit en vol energie. ‘Passioneel Vief’ zoals Annemieke Boerma het noemt. Ze komt er dan ook over vertellen in de workshop op woensdag 6 februari, in de bibliotheek in Son en Breugel, van 19:30 tot 20:30 uur.

Gezonde voeding

Je lichaam heeft gezonde voeding nodig om gezond en vol energie te zijn. Maar wat is nou echt gezond? En hoe zorg je ervoor dat de goede bacteriën in de darmflora gevoed worden, zodat je immuunsysteem verbetert? Een sterk immuunsysteem zorgt ervoor dat je weerstand kunt bieden tegen ziektes. Uit je voeding kun je optimaal energie halen en tegelijkertijd afvallen. En volgens Annemieke Boerma hoef je er geen lekkere dingen voor te laten staan. Want bij haar presentatie geeft ze tips om Passioneel Vief door het leven te kunnen gaan.

Over Annemieke

Annemieke Boerma is geboren in het dorp Dronten, en opgegroeid op een gangbaar akkerbouwbedrijf in Lelystad. Op haar zeventiende richtte haar vader samen met haar broertje een biologische boerderij op in Zeewolde. Door op beide bedrijven gewoond te hebben leerde Annemieke het verschil tussen de gangbare en biologische teelt van groenten en granen kennen. 

Aanmelden voor de workshop

De bibliotheek in het Vestzak ligt aan de Kerkstraat in Son en Breugel, met een flink aantal parkeerplaatsen voor de deur. Via de website van Bibliotheek Dommeldal, is het aanmelden en betalen heel snel en gemakkelijk. En bij de entreeprijs is natuurlijk een kopje koffie of thee, mèt iets lekkers, inbegrepen.