Handbalvereniging Apollo, een familievereniging

Drie jonge handballers van handbalvereniging Apollo met een handbal
Foto: Reza Karimidouna

Tussen de ongeveer honderd spelende leden van Apollo lopen enkele handbalgezinde families rond. Met vader en moeder als actief coach/trainer en drie spelende zusjes is de familie van Kleef kenmerkend voor het familiegevoel van de vereniging.

F-jeugd: Amelia van Kleef

“Ik ben Amelia van Kleef en ik ga vertellen over mijn F-toernooi bij Swift in Helmond. Ik heb twee keer op het beachveld gespeeld en door een blessure heb ik niet op het kunstgrasveld gespeeld. We hadden heel leuk gespeeld en ik heb twee keer gekeept en we hadden goed rondgespeeld. En we hebben drie wedstrijdjes gewonnen en één wedstrijdje verloren. Het was heel goed georganiseerd.”

“Door Corona hebben we bijna alle toernooitjes moeten en aflassen en dat was heel erg jammer. 11 juli hebben we ons laatste toernooi en volgend seizoen ga ik naar de E. De F is leuk maar ik heb ook veel zin om naar de E te gaan. Coaches bedankt!”

D-jeugd: Ilona van Kleef

“Wij hadden een uit wedstrijd in Schijndel bij Zephyr. De tegenpartij had een heel ander spel dan wij hebben, waardoor wij hun na deden en dat ging niet zo goed. De ruststand was 6-6. In de rust zeiden onze coaches dat we ons eigen spel moeten spelen. En dat deden wij in de tweede helft en dat ging veel beter. Wij kregen ook nog een penalty en die was raak. We wonnen met 12-21. Super mooi voor de laatste wedstrijd. En Jens en Jelle veel plezier in de C!”

Wil je zelf ervaren hoe gezellig handballen bij handbalvereniging Apollo is, kom dan snel een keertje meetrainen. Aanmelden kan via  hv.apollo.son@gmail.com.

Post article

Post article