Ieder kind een winnaar in de Landing bij handbaltoernooi

Handballende kinderen in sporthal de Landing
Foto: Handbalvereniging Apollo

Afgelopen zaterdag vond er een bijzonder evenement plaats in sporthal de Landing. Maar liefst tien handbalteams met daarin kinderen van de jongste leeftijd waarop je handbal kunt spelen streden tegen elkaar in een georganiseerd handbaltoernooi.

Daar waar in de hogere leeftijdscategorieën de elementen winst en verlies en het daarbij behorende gedrag steeds grotere vormen aanneemt, is in deze leeftijdsgroep van 7 en 8 jaar meedoen nog belangrijk genoeg. Als je zaterdagmiddag rond liep bij handbalvereniging Apollo en je vroeg aan de kinderen hoe het gegaan was, had bijna ieder kind gewonnen en gescoord. Op een dergelijke winderige zaterdagmiddag zie je de reden waarom de oudere spelers ooit begonnen zijn terug in ruim tachtig enthousiaste en luidruchtige kinderen en hun begeleiders.

Mocht je twijfelen of handbal iets voor je kind is, dan nodigt handbalvereniging Apollo je van harte uit op een volgend toernooi eens te komen kijken. Natuurlijk ben je ook op een vrijdagavond tijdens de trainingen in sporthal de Landing van harte welkom.

Post article

Post article