Nog meer kampioenschappen bij handbalvereniging Apollo

C jeugd van handbalvereniging Apollo
Foto: Handbalvereniging Apollo

Na het midweekse succes van de Dames A was het in de laatste speelronde van de competitie de beurt aan de jeugd van de D en de C van handbalvereniging Apollo om kampioenschappen op te eisen.

Voor de gemengd D was een overwinning genoeg om de veldcompetitie te winnen. Na acht minuten was de stand van 5-0 bereikt en kon het enthousiasme van de tribunes opstijgen. Ondanks een korte opleving van Swift waren de bezoekers uit Helmond uiteindelijk geen partij, en konden de jongens en meisjes het eerste kampioenschap van de dag bijschrijven. Ook hier was een beker en (kinder)champagne van de partij en onder het genot van donuts kon het feest vieren beginnen.

D jeugd van handbalvereniging Apollo
Foto: handbalvereniging Apollo

Voor aanvang van de wedstijd van de gemengd C moest er meer gerekend worden. Er moest met meer dan vijf goals verschil gewonnen worden om aanspraak te maken op het kampioenschap. Bij de rust was dat verschil bereikt, en de zes doelpunten voorsprong bij rust werden uitgebouwd tot een solide 28-11 overwinning. Hiermee was het kampioenschap ruimschoots behaald en kon het tweede feestje beginnen.

De dag werd compleet gemaakt met een keurige 10-9 overwinning van de E-jeugd, waardoor voor het eerst sinds lange tijd alle spelende teams van handbalvereniging Apollo er in een speelronde met de winst vandoor gingen.

Post article

Post article