Search
Close this search box.

Oud-directeur de Regenboog roept op reünies te organiseren

de regenboog reünie
Foto: Reünie OBS de Regenboog Breugel

Oud-schooldirecteur van openbare basisschool de Regenboog in Breugel Christiaan Den Dekker roept oud-leerlingen en -leerkrachten van de school op om reünies te organiseren.

Zaterdag 13 juni was Christiaan uitgenodigd voor een reünie van de klas van 1999-2000, die elkaar vijftien jaar na het verlaten van de school voor het eerst weer zagen. “Het was echt kei gezellig. En toen dacht ik, waarom maak ik geen account op Facebook?”

De ervaring beviel Christiaan zo goed, dat hij een Facebook pagina aan heeft gemaakt. Op deze manier wil Christiaan mensen aansporen om reünies te organiseren en ervaringen te delen via de speciale pagina. “Mijn idee is om leerlingen die dat willen via dit account te laten weten dat ze een reünie willen organiseren. Dan kan iedereen zien wat er is geweest, wie er bij waren en je kunt dan met foto’s alles nog wat levendiger maken.”

Ben jij een oud-leerling of -leerkracht van de Regenboog en ben je geïnspireerd om zelf een reünie te beginnen? Word dan vriend met Reunie Obs DE Regenboog Breugel.