Zoek
Sluit dit zoekvak.

Postcode Loterij deelt een miljoen uit in de Doormanlaan

Postcode Loterij deelt een miljoen uit in de Doormanlaan
Foto: Youtube

Sinds donderdag hing het in de lucht, maar uiteindelijk is de buurt van de Doormanlaan de gelukkige winnaar geworden van een miljoen euro in de Postcode Loterij.

Vanochtend verraste Gaston Starreveld, boegbeeld van de Postcode Loterij, de postcode 5694 EB. Met gouden enveloppen ging Gaston in de Doormanlaan van deur tot deur om flinke geldprijzen uit te delen aan iedereen in de straat die loten had. En die geldprijzen konden flink oplopen. 50% van de miljoen euro viel op de postcode 5694 EB, de andere 50% viel in de wijk er omheen.

De straat won per lot 27.777 euro dus sommige winnaars kregen prijzen van 55.555 euro, 83.333 euro en zelfs meer dan een ton. De plannen voor besteden van het geld zijn nog bescheiden “Een nieuw iPadje, het huis laten schilderen en verder moeten we over denken. Geweldig,” zei een gelukkige winnares, dat twee cheques van 55.555 euro in handen kreeg van Gaston.

Het is niet de eerste keer dat de Postcode Loterij Son en Breugel in de prijzen laat vallen. In 2015 viel de straatprijs al in de Rietlaan, waarbij leuke geldbedragen en auto’s gewonnen werden.