Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snow Radio zamelt genoeg geld in voor sportkleding stichting MeeDoen

Snow Radio 2017
Foto: Ons Son en Breugel

Het is de organisatie van Snow Radio gelukt om met hun actie voldoende geld op te halen om sportjassen te kopen voor kinderen met een beperking.

In de kiosk stond van 25 tot en met 31 december de tijdelijke radiostudio van Snow Radio. Iedere dag werd van 10:00 uur tot 22:00 uur live radio gemaakt, waarbij diverse inwoners uit ons dorp een praatje kwamen maken en lokale bands belangeloos op kwamen treden. De live uitzending was live via de website van Snow Radio te beluisteren.

De goede doelen actie, die dit jaar voor de tweede keer werd gehouden, stond dit jaar in het teken van stichting MeeDoen S&B. De stichting zorgt voor een sportaanbod op maat voor kinderen met een beperking. Met het opgehaalde geld kunnen zeventig kinderen in Son en Breugel zich binnenkort opwarmen in special voor hen bedrukte sportjassen.

De bekendmaking op 1 januari van dit heugelijke feit in café restaurant leverde nog een hartverwarmende actie op. Media & Zo, onderdeel van Zonhove had tijdens deze avond de wens uitgesproken om versleten CD-speler te vervangen, zodat DJ’s op Zonhove plaatjes kunnen draaien. Adrie van de Berk van Berk Music heeft hierbij aangegeven een nieuwe te zullen sponsoren.