Sonse kantoor Rabobank gaat definitief niet meer open

Het (voormalige) Rabobank kantoor in de Heistraat in Son en Breugel
Foto: Ons Son en Breugel
Nieuws

Rabobank heeft besloten om het kantoor in Son te sluiten, waardoor klanten nu naar kantoren in omliggende gemeentes moet.

Rabobank zag door de coronacrisis zich genoodzaakt om kantoren tijdelijk de sluiten. Ook het kantoor aan de Heistraat in Son is al ruim een jaar dicht. Het kantoor gaat ook niet meer open, nu Rabobank heeft besloten kleinere kantoren te sluiten.

“De kantoren in Son en Breugel en Heeze -die door corona al langere tijd dicht waren- worden niet meer heropend,” zegt Rabobank. De kantoren in Eindhoven Fellenoord en Geldrop zijn vanaf 6 september geopend op afspraak. De locaties Eindhoven Kronehoefstraat, Eindhoven Emmasingel en Oirschot zijn regulier geopend. In dit najaar verhuist het kantoor in Oirschot naar Best.

Digitalisering

De laatste jaren is de dienstverlening van de Rabobank steeds meer digitaal geworden. Via de website of apps voor smartphone en tablet worden veel bankzaken 24 uur per dag mogelijk gemaakt. Daarnaast kunnen afspraken voor bijvoorbeeld hypotheken of financiële vragen via videogesprekken of aan huis af worden gehandeld.

Wie hulp nodig heeft kan gebruik maken van de Mobiele Bankservice. Daarnaast blijft de bank ook telefonisch bereikbaar via 088-7226600.

Post article

Post article