Zoek
Sluit dit zoekvak.

Toneelgroep High School van jongerencentrum Oase zoekt talenten

Toneelgroep High School van jongerencentrum Oase zoekt talenten
Foto: Jongerencentrum Oase

Woensdag 12 september jongstleden is jongerencentrum Oase met een nieuw toneelseizoen gestart, maar zij zijn nog op zoek naar nieuwe talenten om de groep High School van de toneelgroep aan te vullen. Durf jij het aan? Kom dan op woensdag naar Oase voor een proefles en kennismaking met de toneelgroep.

De toneelcursus belooft weer spannend en uitdagend te worden: het is de bedoeling dat de groep aan het einde van het seizoen een grote productie gaan spelen op een echt podium. In ongeveer 30 lessen wordt er naar de voorstelling toe gewerkt en de lessen worden gegeven door Suzanne Akkus.

De eerste weken zullen de lessen in het teken staan van elkaar (opnieuw) leren kennen en experimenteren met de basis van theater. Omdat de toneelgroep het nieuwe seizoen beginnen met een opfrisperiode kunnen nieuwe leerlingen gemakkelijk instromen. Zij oefenen het gebruik van de stem, van schreeuwen tot zingen. Ze gaan aan de slag met hun lijf, van rennen tot stilstaan. En ze gaan aan de slag met hun brein, van onthouden tot nergens meer aan denken. Op deze manier kun je leren om ontspannen en creatief met theater bezig te zijn.

Hierna gaan de jongens en meisjes gerichter aan de slag met werken aan de eindvoorstelling. Hierbij komen verschillende disciplines aan bod waaronder toneelspelen, zingen of dansen. En wie weet heb je nog wel meer verborgen talenten die zij kunnen inzetten.

Ben jij 12 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2018/2019 via toneel@jc-oase.nl. De groep High School heeft les van 16:30 uur tot 18:00 uur op woensdagmiddag. De kosten voor een compleet cursusjaar zijn 125 euro. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Kijk voor alle informatie over de toneelgroep van jongerencentrum Oase op hun website.